ANNONSØRINNHOLD

Effektiviserer hverdagen til tusenvis av bedrifter: Product Manager Martine Gilinsky og Team Lead Kristian Glendrange jobber med å utvikle og vedlikeholde lønnsmodulen i Tripletex, et av kjerneområdene i selskapet. Foto: Tripletex
Effektiviserer hverdagen til tusenvis av bedrifter: Product Manager Martine Gilinsky og Team Lead Kristian Glendrange jobber med å utvikle og vedlikeholde lønnsmodulen i Tripletex, et av kjerneområdene i selskapet. Foto: Tripletex Vis mer

Ansvar og utviklerglede fra dag én

– Allerede i løpet av min første arbeidsuke hadde jeg kode ute i produksjon

Over 120 000 kunder, som tilsvarer en femtedel av Norges SMB bedrifter, bruker Tripletex som økonomisystem. For å sikre at disse bedriftene har et brukervennlig, trygt og pålitelig system, jobber 130 produktutviklere kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle produktet.

– Her er det godt driv. Det er gøy å jobbe med så mange engasjerte kolleger, sier Kristian Glendrange.

Han begynte i Tripletex som nyutdannet for tre år siden og leder nå teamet som jobber dedikert med lønnsmodulen i systemet.

Vi møter Kristian og Martine Gilinsky, som er Product Manager, på takterrassen til Tripletex. Sammen med teamet sørger de to for at kundene jevnlig får utbetalt lønn til sine ansatte. Bare i fjor ble det gjort over 3.5 millioner lønnsutbetalinger gjennom systemet.

Ved å aktivt holde seg oppdatert på endringer i arbeidslovverket og skattereglene, sikrer de at lønnsmodulen forblir aktuell og oppdatert.

Raske leveranser gir utviklerglede og fornøyde kunder

– Vår evne til å iterere raskt på kundefeedback og endringer i markedet er en av våre største styrker, sier Kristian.

Han forteller at Tripletex bruker en avansert og moderne teknologistack, som gjør det mulig til å levere endringer raskt og effektivt. Dette er avgjørende for at selskapet ikke bare opprettholder, men også styrker sin posisjon som en grensesprengende og pålitelig leverandør.

Takket være micro frontends kan lønnsteamet utvikle og deploye deler av applikasjonen uavhengig av hverandre, slik at det blir lettere å vedlikeholde og forbedre systemet kontinuerlig.

– Vår CI/CD pipeline gjør at vi kan deploye endringer på bare 2 minutter. Dette gir utviklerne stor glede og fleksibilitet. Bare i fjor hadde vi over 5000 leveranser totalt, forteller Kristian.

Glede: Dyktige og engasjerte kolleger jobber for å utvikle og kontinuerlig forbedre et førsteklasses produkt som brukes av tusenvis av fornøyde kunder. På kun tre år har Kristian gått fra nyutdannet utvikler, til nå å lede et av kjerneteamene i Tripletex.
Glede: Dyktige og engasjerte kolleger jobber for å utvikle og kontinuerlig forbedre et førsteklasses produkt som brukes av tusenvis av fornøyde kunder. På kun tre år har Kristian gått fra nyutdannet utvikler, til nå å lede et av kjerneteamene i Tripletex. Vis mer

Mulighet for å påvirke

Tripletex fokuserer på en kundeorientert tilnærming for å utvikle løsninger som virkelig gjør en forskjell i kundens hverdag. Med kort vei til produksjon får kundene raskt glede av forbedringene som gjøres.

– Vi har kontinuerlig kontakt med kundene våre, automatiserte feedback-sløyfer og får blant annet tilbakemeldinger direkte på Slack. Regelmessige møter, hackathons og workshops gir oss verdifulle innspill som vi kan bruke i utviklingen, forklarer Martine.

Teamet bruker AI blant annet til å avdekke forbedringsområder og identifisere trender. Hun peker på at det er spennende å være med på å påvirke hverdagen til så mange mennesker.

– Det er givende å lage løsninger som forbedrer, effektiviserer og forenkler komplekse lønnsprosesser for så mange, sier Martine.

Les også: Hvordan AI, LLMs og RAG forbedrer kundeopplevelsen

Tett samarbeid

Som fullstack utvikler i Tripletex er du med på hele prosessen fra idé til utgivelse. Teamet jobber tett sammen med UX-designere for å sikre en bedre brukeropplevelse.

– Du blir egentlig aldri helt ferdig, for det er alltid noe å forbedre, og gjennom ulike release strategier får vi tilbakemeldinger som gjør at vi kan tilpasse oss markedet raskt, forteller Kristian.

Martine er ansvarlig for å lede produktutviklingen, samt sikre produktets kvalitet og relevans i markedet. Hun sier det er et variert og høyt faglig nivå blant Product Managers i Tripletex, som utveksler erfaringer og spiller hverandre gode.

– Som Product Manager kan du sette ditt eget preg på rollen ut fra dine styrker og interesser, enten du er teknisk orientert, dataorientert, eller ønsker å ha fokus på innovasjon og nye vekstmuligheter.

Tillit: Jobben Martine gjør påvirker tusenvis av bedrifter. Kundene gir verdifulle tilbakemeldinger og innspill som brukes i utviklingen. Foto: Tripletex
Tillit: Jobben Martine gjør påvirker tusenvis av bedrifter. Kundene gir verdifulle tilbakemeldinger og innspill som brukes i utviklingen. Foto: Tripletex Vis mer

Rom og kultur for å bli best

– Allerede i løpet av min første arbeidsuke her hadde jeg kode ute i produksjon. Det gjelder alle nyansatte utviklere. Det er unikt sammenlignet med mange andre bedrifter, sier Kristian.

– I tillegg har alle i avdelingen personlig utviklingstid hver uke, den tiden kan jeg for eksempel bruke til å lese meg opp på et område jeg vil lære mer om, forklarer han.

Martine nikker bekreftende og sier at det er kultur for både karriereutvikling og kontinuerlig vekst i Tripletex.

– Det finnes muligheter internt for å ta på seg større ansvar, samtidig har vi frihet til å eksperimentere og teste nye konsepter og ideer.

Hun begynte selv i et lite team i Tripletex for 2 år siden og har nå produktansvar for en løsning som benyttes av over 40 000 lønnskunder.

– Det er fantastisk å se ideene våre gå fra tegnebrettet til å bli levende løsninger som brukes av titusener av mennesker på ganske kort tid, avslutter Martine.

Driv: I Tripletex blir du inkludert i et sterkt og erfarent utviklingsmiljø – omgitt av hyggelige kolleger. Her er det rom for å prøve og feile, utvikle og forbedre.
Driv: I Tripletex blir du inkludert i et sterkt og erfarent utviklingsmiljø – omgitt av hyggelige kolleger. Her er det rom for å prøve og feile, utvikle og forbedre. Vis mer

Les mer om Tripletex og se deres team, roller og utviklingsprinsipper.

På jakt etter nye muligheter?

Tripletex søker nå etter Fullstack utvikler og AI og Automasjon-utvikler.