ANNONSØRINNHOLD

Embriq lar meg styre min egen karriere – ingen mas, bare full tillit!

Henrik Torland Klev (29) er senior IT-konsulent i Embriq, og har de siste to årene vært i oppdrag for Swedbank Pay for å utvikle en betalingsapplikasjon for neste-generasjons betalingsterminaler.

Arbeidsfordelingen i hverdagen trives han veldig godt med da den består av 80 % programmering, 15 % produktarbeid, og 5 % konsulentvirksomhet. Men hvordan er det egentlig å være konsulent i Embriq?

Tillitt og balanse ⚖️

Som konsulent i Embriq er Henrik en del av en god gjeng som verdsetter tillit, utvikling av ferdigheter og balanse mellom jobb og fritid svært høyt. Embriq tror på at folk selv vet hvordan de jobber best. Derfor er det lagt opp til en modell som lar deg ta ansvar for egen arbeidstid og arbeidssted, i dialog med kundene.

- I Embriq møter du på en enorm tillit. Du bestemmer, i samarbeid med kunden, hvordan arbeidsdagen ser ut, hvor du jobber fra og når du tar fri. Embriq stoler på at du selv vet hva du trenger for å gjøre jobben best mulig. De tilbyr kurs, utstyr, sertifiseringer, konferanser, litteratur og alt annet du måtte trenge for å utvikle deg, forteller Henrik.

Åpenhet og transparens 🔍

Embriq ønsker å skape en kultur der det er lite hemmelighold, og der alle ansatte vet hva som foregår. Dette gjelder både utfordringene vi møter, og målene vi jobber mot. Åpenhet er noe vi tror på, og det gjør det lettere for alle ansatte å se hvordan deres arbeid bidrar til selskapets suksess.

- Det er noe befriende med at selskapet er åpent om både utfordringer og planer. Jeg føler at jeg får innblikk i hvordan vi som utviklere bidrar til selskapets vekst og hva som skjer fremover. Det gir en større forståelse for helheten, fortsetter han.

Faglig utvikling på egne premisser 📚

Embriq ønsker å legge til rette for læring og utvikling, men vi tvinger det ikke på folk. Vi tror på at utvikling skjer best når motivasjonen er der. Derfor tilbyr vi alt fra eksterne kurs til interne faglige arrangementer som skal gi deg muligheten til å vokse når du er klar for det.

- Jeg opplever at Embriq støtter faglig utvikling på en måte som er tilpasset hver enkelt. Enten det er å delta på workshops, gå på konferanser eller ta kurs, så har jeg alltid fått muligheten til å utvide kompetansen min når jeg føler meg klar for det, forteller han videre.

Hva skiller Embriq fra andre IT- og konsulentselskaper?

Kombinasjonen av frihet, åpenhet og balanse gjør Embriq til et sted der mange utviklere finner seg godt til rette. Vi legger alltid til rette for en sunn work-life balance🧘. Hos oss er det ingen forventning om at du må strekke deg utover det normale uten å få noe tilbake.

- Det som for meg gjør Embriq unikt, er hvordan de balanserer frihet med trygghet. Det er lite byråkrati, og jeg føler at vi har mye frihet til å påvirke både prosjektene og hvordan vi jobber. Samtidig er det en trygghet i å ha fastlønn mellom oppdragene, noe som gjør at man kan fokusere på det faglige, avslutter Henrik.

Leter du etter en rolle som Henrik der du får stor påvirkning i arbeidshverdagen er Embriq stedet for deg! Ta gjerne kontakt for en prat over en kaffe eller noe søtt – vi tar det gjerne litt uformelt! ☕🍩