ANNONSØRINNHOLD

Historiefortelling i praksis: Elise Johnsen viser veien til engasjerende demopresentasjoner på Javazone

Javazone 2024 er rett rundt hjørnet, hvor utviklere fra hele Norge samles i et fullpakket Oslo Spektrum. Her skal det foregå mange ulike workshops og talks, og en av de som skal opp på scenen i år er Elise Johnsen, Senior Konsulent i Netcompany.

Historiefortelling i demopresentasjoner

«Som utviklere må vi av og til holde demoer, så hvorfor ikke legge til noen ingredienser som får historien til å skinne?». Dette spørsmålet vil Elise Johnsen stille til årets Javazone-deltakere når hun inntar scenen 5. september.

For Elise handler demopresentasjoner om langt mer enn å bare demonstrere funksjonalitet eller vise hva hun kan gjøre. Hun ser på hver presentasjon som en unik mulighet til å fortelle en historie – en historie som ikke bare forklarer løsningen, men som også fanger publikums oppmerksomhet, vekker følelser og inspirerer til handling. Dette gjelder uansett om publikummet er kunder, kolleger eller samarbeidspartnere.

Bistår barnevernsansatte i hele Norge

Elise har opparbeidet seg verdifull erfaring gjennom sitt arbeid på ulike prosjekter i Netcompany. I dag jobber hun på DigiBarnevern-prosjektet, hvor målet er å lage et nytt fagsystem, kalt Modulus Barn, til barnevernet i utvalgte kommuner. Oppgaven er å gi kommuner et verktøy som gjør det mulig for barnevernsarbeidere å fokusere på det som virkelig betyr noe – barna. I dag dekker Modulus Barn halvparten av Norges befolkning, og på sikt skal løsningen være i bruk i 120 kommuner og støtte 3000 saksbehandlere i deres daglige arbeid.

Elise spiller en sentral rolle i prosjektet, hvor hun gjennomfører en rekke demopresentasjoner til barnevernsansatte i flere kommuner. Det er i disse møtene med Kommune-Norge at Elise har oppdaget kraften i en godt fortalt historie. Hun har erfart at det er denne fortellerevnen som kan forvandle en ordinær demo til en verdifull opplevelse – en opplevelse som ikke bare informerer, men også engasjerer og inspirerer til videre diskusjon og handling.

image: Historiefortelling i praksis: Elise Johnsen viser veien til engasjerende demopresentasjoner på Javazone

Historier som gjør inntrykk

På Javazone vil Elise dele sine beste tips og triks for hvordan utviklere kan løfte sine demoer fra å være rene faktaoppvisninger til å bli fortellinger som virkelig gjør inntrykk på publikum.

Målet er å inspirere og veilede deltakerne til å lage mer engasjerende og overbevisende presentasjoner som appellerer til følelser og skaper en dypere forbindelse med publikum. Deltakerne vil lære hvordan de grundig kan forberede seg til presentasjonen, både teknisk og innholdsmessig, slik at de kan maksimere effekten av historiefortellingen og unngå vanlige feil som kan svekke budskapet. Dette foredraget er ideelt for utviklere som ønsker å skille seg ut fra mengden og gjøre inntrykk med sine demopresentasjoner.

Skal du på Javazone?

Skal du på Javazone? Da bør du få med deg Elise Johnsens presentasjon om historiefortelling i demopresentasjoner.

Dato: Torsdag 5. september

Tidspunkt: 09:00

Språk: Engelsk

Sted: Javazone, Oslo Spektrum

Du kan finne mer informasjon om foredraget her:

https://2024.javazone.no/program/3334d800-83d4-41cb-96c0-9094b3afe360

Netcompany er stolt av å være en av årets partnere på Javazone, og vi vil være til stede under hele konferansen med vår egen stand. Vi håper du tar turen innom for å bli kjent med menneskene våre og høre hvordan vi bruker teknologi til å forme fremtidens samfunn. Kom gjerne forbi for en prat om hvordan vi jobber med «Responsible digitalisation» – vi ser frem til å møte deg!