ANNONSØRINNHOLD

Spillstrategi som en del av selskapsstrategien? Sopra Steria bygger kultur gjennom Bedriftsligaen

Fra Powerpoints til Power Ups – Sopra Steria satser i Bedriftsligaen

Startskuddet for Bedriftsligaen er like rundt hjørnet og Sopra Steria er selvfølgelig med videre. Med lag basert i både Stavanger og Oslo, bygger konsulentselskapet både team og mennesker gjennom sin deltakelse i Bedriftsligaen.

Det ligger an til rekordstor påmelding til høstens sesong og skal vi tro lagleder for Sopra Steria i Stavanger, Konstantin «yangas» Tarasevic, vokser interessen for Bedriftsligaen stort også innad i konsulentselskapet.

– Bedriftsligaen fungerer utrolig bra til å bygge samhold og det er helt klart stor interesse for dette internt, ettersom vi nå teller mer enn 200 personer i esport-gruppen, røper Tarasevic.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Ønsker du og din bedrift å bli med på moroa. Gå til Bedriftsligaen.no og meld dere på i dag. Siste frist for å melde seg på høstens høydepunkt er søndag 3. september og startskuddet fyres av tirsdag 19. september.

– kan ikke måles i kroner og øre

I Sopra Steria har de troen på at et godt samhold er nøkkelen til gode resultater. I følge Tarasevic jobbes det aktivt for at de ansatte knytter gode bånd seg imellom.

– Det gjøres mye i Sopra Steria for å få gi folk muligheten til å dyrke sine interesser sammen, gjennom såkalte «sosiale grupper». Hvem som helst i selskapet kan søke om midler til aktiviteter de mener er givende, som de kan ta del i sammen med kolleger utenom arbeidstiden. Det tror jeg skaper en allsidig og engasjert gjeng.

Resultatene har vist seg både på og utenfor server for konsulentselskapet.

– Det har vært helt utrolig å delta i Bedriftsligaen. Vi har først og fremst blitt gode venner gjennom kamper og trening sammen og truffet mange folk med ulik bakgrunn fra andre bedrifter. Samtidig vant vi også 2. divisjon forrige sesong, skryter Tarasevic som kommer med en klar oppfordring til dere som skulle ønske å delta.

– Det er relativt lite penger sett opp mot hva du mottar for å delta i Bedriftsligaen. Du får veldig mye aktivitet ut fra påmeldingsavgiften. Verdien av å knytte bånd og bekjentskap med kolleger på denne måten kan faktisk ikke måles i kroner og øre, avslutter «yangas».

Bygger team på tvers av selskapet

Truls «infx» Thorstad Dalsveen spiller for Sopra Steria-laget som baserer seg fra Oslo. Han er som veteran å regne, og storkoser seg i Bedriftsligaen.

– Det som er deilig med Bedriftsligaen er at man får spilt i litt mer stukturerte former enn tilfeldige kamper i spillet. Vi har også fått et sterkt samhold oss spillere imellom. Det er noe helt annet enn om vi kun hadde jobbet sammen og pakket sammen om ettermiddagen. Bedriftsligaen har hjulpet meg med å bli bedre kjent med flere folk i Sopra Steria og det er de folka jeg faktisk omgås mest med. Vi bryter ned siloer og bygger kjennskap på tvers av selskapet, for når man setter seg ned for å spille så spiller det ingen rolle hvilken avdeling man representerer, forteller Dalsveen.

Foto: Sigve Løndal/Bedriftsligaen.
Foto: Sigve Løndal/Bedriftsligaen. Vis mer

Dahlsveen røper at de er i ferd med å sette sammen et tredje lag som skal delta i Bedriftsligaen og tror ligaen bare vil vokse med tiden.

– Det å delta i Bedriftsligaen har vært en reise. Brukeropplevelsen blir bare bedre og bedre. Bedriftsligaen passer for de som vil ta det litt seriøst og bedrifter som gjerne vil gi flere muligheten til å spille. Det har også vært en utrolig god måte å inkludere nyansatte i miljøet umiddelbart. Dørstokkmilen for å bli med er jo nærmest ikke-eksisterende. Det er ingen krav for innpass annet enn en gaming-PC, avslutter «infx».

Ønsker du å vite mer eller booke et møte med oss? Besøk Bedriftsligaen.no for mer informasjon.