Eks-TENK-sjef Marianne til Snøkam: «Gleder meg til å skape min egen arbeidsplass»

Marianne Melhoos er ny konsulent hos det nye selskapet Snøkam.

Marianne Melhoos er ny konsulent hos Snøkam.
Marianne Melhoos er ny konsulent hos Snøkam. Vis mer

Marianne Melhoos er nyansatt konsulent hos Snøkam.

Melhoos har åtte års erfaring som utvikler, har jobba i flere år som konsulent i Webstep og vært leder i teknologinettverket for kvinner TENK.

Hennes nye arbeidsgiver Snøkam er et nyoppstarta konsulentfirma med spesialisering innen fullstackutvikling og data engineering.

Bygger opp noe nytt

Snøkam forteller at alle får ansatte muligheten til å bli med på eiersiden, være med å bygge opp det nye selskapet.

– Å starte i Snøkam handler ikke bare om å jobbe som konsulent – det handler om å være med på å bygge noe større, sier Melhoos i en inn/ut-melding til kode24.

– Her får man utfordringer som gir mulighet for både personlig og faglig vekst, samtidig som man bidrar til å forme selskapet fra (nesten) bunnen av. Jeg gleder meg til å være en del av denne utviklingen, og skape min egen arbeidsplass.

Nominert til pris

Snøkom skriver at "hennes lederskap i TENK har gjort henne til en viktig forkjemper for å få flere kvinner inn i teknologi".

Og nå er hun nominert til Jenteprisen fra Plan Norge.

– Selv om Marianne nå begynner 1,5 år etter at vi startet, vil hun ha enorm påvirkningskraft på hvordan vi former selskapet fremover. Vi er aldri ferdige med å utvikle oss, og det er det som gjør oss dynamiske og fleksible som organisasjon, sier daglig leder Aksel Øvern i Snøkam.