Elisabeth (29) skal skrive om Rikstoto-app til React Native

– Vi ansatte Elisabeth fordi vi så hvor brennende hun er for faget sitt, melder Techfolk om sin nye konsulent.

Elisabeth Medlien (29) er ny konsulent i selskapet Techfolk.
Elisabeth Medlien (29) er ny konsulent i selskapet Techfolk. Vis mer

29 år gamle Elisabeth Medlien er nyansatt konsulent i selskapet Techfolk i Oslo.

– Vi ansatte Elisabeth fordi vi så hvor brennende hun er for faget sitt. Det skinner igjennom at hun elsker det hun gjør, og vi så hvor trygg hun er i fag, rolle og person, sier hennes nye arbeidsgiver i en inn/ut-melding til kode24.

Rikstoto-app til React Native

Elisabeth Medlien har en bachelorgrad i Web Development fra NTNU, og har de siste årene jobbet i Juridika, et datterselskap av Universitetsforlaget/Aschehoug.

Som konsulent i Techfolk jobber hun nå på oppdrag hos Rikstoto. Her skal hun jobbe i et team av 3 Techfolk-folk, og samarbeide med produktsjefen og en designer fra Rikstoto. Målet er å "forbedre appen til Rikstoto ved å skrive den fra iOS og Android over til React Native", melder Techfolk.

"Universell utforming er et stort fokus, slik at alle kunder skal få den beste opplevelsen" melder de videre.

Med i Techgirls

– Jeg har blitt tatt veldig godt imot av Techfolk og føler meg allerede som en del av gjengen. Det gir meg en god støtte å ha en så faglig solid gruppe i ryggen, sier Medlien.

– I tillegg er det er privilegium å få være en del av Techgirls, Techfolks fagmiljø for kvinner i teknologi.

– Akkurat nå er jeg hos Rikstoto, hvor jeg har begynt å utforske et spennende univers av V75, totomater, ansvarlig spill og samfunnsansvar, pengespillloven – og selvfølgelig hester!