NoA Ignite ansetter 8 ferske utviklere og designere: «Ser lyst på fremtiden»

Markedet etterspør data, UX og AI, ifølge NoA Ignite, og møter dette med ferske hoder.

Peter Skaar Nordby, Ivar Hembre, Dag Hara, Helle Husa, Marija
Milovanovic, Eirik Stavelin, Jonathan Helgesen, Hary Mahalingam og Håkon Vadstein, alle nyansatte i NoA Ignite.
Peter Skaar Nordby, Ivar Hembre, Dag Hara, Helle Husa, Marija Milovanovic, Eirik Stavelin, Jonathan Helgesen, Hary Mahalingam og Håkon Vadstein, alle nyansatte i NoA Ignite. Vis mer

"I en tid preget av utfordringer i arbeidsmarkedet og usikkerhet rundt fremtiden til nyutdannede, tar NoA Ignite og ser lyst på fremtiden ved å satse på unge talenter" melder selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Konsulentselskapet ansetter nå åtte nye medarbeidere:

Peter Skaar Nordby, Jonathan Helgesen, Hary Mahalingam, Ivar Hembre, Dag Hara, Marija Milovanovic, Helle Husa og Håkon Vadstein.

Data, UX og AI

De seks førstnevnte i lista over er tidligere sommerstudenter hos NoA Ignite.

– Sommerstudentprogrammet har gitt oss muligheten til å finne nye kollegaer med masse potensiale tidlig. Når vi rekrutterer folk som har vært sommerstudenter, vet vi at vi får medarbeidere som kan fylle ansvarsfulle roller, og som passer inn i vår kultur, sier Eirik Stavelin, som er avdelingsleder for data engineering hos NoA Ignite.

Og som du snart skal skjønne, er fokuset til NoA Ignite framover data engineering, UX-design og AI-løsninger. Selskapet melder nemlig om økt etterspørsel etter alt dette, og møter den med disse nyansettelsene.

– Vi går fremover med et sterkt lag av talentfulle individer som kombinerer solid fagkunnskap med nytenkning. Vi er stolte av å utvikle oss sammen med dem og klare til å møte fremtidens utfordringer, sier Stavelin.

NoA Ignite er forøvrig selskapet som tidligere het Making Waves, og har nå kontorer i Oslo, Stockholm, København og Krakow.

NoA Ignite ansetter nå åtte nye hoder.
NoA Ignite ansetter nå åtte nye hoder. Vis mer

Dataingeniører og designere

Peter Skaar Nordby, Jonathan Helgesen og Hary Mahalingam er alle utdanna ved NTNU, og alle nye junior dataingeniører i selskapet.

– Til tross for AI-verktøyenes popularitet, er det fortsatt stort potensiale i hvordan de kan tilpasses det norske markedet og brukes av både små og store selskaper. Denne utviklingen ønsker jeg å pushe fremover og bidra mer til, sier Mahalingam.

Ivar Hembre, også utdannet ved NTNU, har startet som junior frontend-utvikler.

NoA Ignite styrker også designteamet med Dag Hara og Marija Milovanovic, begge med utdannelse innen industriell design fra NTNU, som nye juniordesignere.

– Som ny står man kanskje også i en posisjon der man er litt ekstra motivert for å tilegne seg ny kunnskap, så det blir interessant å erfare hvordan arbeidsmetodene vi har lært gjennom mange år på studiet etter hvert vil utfordres av kunstig intelligens, på godt og vondt, sier Milovanovic.

Helle Husa og Håkon Vadstein.
Helle Husa og Håkon Vadstein. Vis mer

Dungeons & Dragons

Dataingeniøren Helle Husa har doktorgrad i astrofysikk fra Universitetet i Oslo, og er både interessert i dataanalyse og rollespillet Dungeons & Dragons.

– Når vi sammen kjemper mot en drage, er vi nødt til å ha innsikt i hverandres evner, styrker og svakheter for å spille hverandre gode, og dette er noe jeg definitivt mener er relevant i arbeidslivet, sier Husa.

Håkon Vadstein har bakgrunn fra kulturfeltet og entreprenørskap, blant annet som medgründer av tebutikken "Spill the Tea." Etter å ha omskolert seg, har han nå startet som fullstackutvikler hos NoA Ignite.

– Det å starte og drive en tebutikk har lært meg å tenke helhetlig og langsiktig, noe jeg tar med meg inn i alt jeg gjør. Når det gjelder kunstig intelligens, er jeg opptatt av å anvende AI der det kan tilføre reell verdi, samtidig som man må være kritisk til å ikke la enhver AI-trend styre prosjektene, sier Vadstein.