Inmeta og Puzzlepart slås sammen til Crayon Consulting, med 330 ansatte

– Ved å samle kompetansen og jobbe tettere får vi større muskler og bedre handlingsrom.

Hans Vigstad, dagens administrerende direktør i Inmeta, blir også sjef for det sammenslåtte selskapet. 📸: Crayon
Hans Vigstad, dagens administrerende direktør i Inmeta, blir også sjef for det sammenslåtte selskapet. 📸: Crayon Vis mer

Crayon slår sammen datterselskapene Inmeta og Puzzlepart fra 1. januar neste år. De to konsulentselskapene blir da til Crayon Consulting, og vil få 330 ansatte.

I en pressemelding omtaler de selv det nye konsulentselskapet som et «House of Specialists», og en styrking av satsingen på konsulentvirksomhet.

– Ved å samle kompetansen i fagmiljøene og jobbe enda tettere sammen om kundeutviklingen, får vi større muskler og bedre handlingsrom til å nå våre mål, sier Michael Jacobs, leder for Crayon Norden.

Digi.no omtalte saken først.

Samarbeider allerede

Begge selskapene er heleid av Crayon, og har i flere år vært samlokalisert på samme kontor.

De har allerede samarbeid på flere området, og nå er de i gang med å samordna selskapene også.

– Sammen med Crayon styrker vi satsingen på verdiøkende tjenester som kan hjelpe enda flere kunder å ta ut potensialet i forretningen med data og teknologi, sier sier Hans Vigstad, administrerende direktør i Inmeta. Han blir også sjef for det sammenslåtte selskapet.

Steffen Norby, som i dag leder Puzzlepart, vil gå inn i rollen som salgsdirektør og leder for Solutions i det nye selskapet.

Ulike profiler

De to selskapene har til dels svært ulike profiler.

  • Inmeta ble startet i 1997, og jobber med kunstig intelligens, dataanalyse, løsningsutvikling og digital transformasjon. Selskapet hadde ifølge proff.no 266 ansatte ved årsskiftet.
  • Puzzlepart ble startet i 2008, og har sine spesialistmiljøer innenfor innføring, utvikling, forvaltning og bruk av Microsoft 365, Dynamics 365 og Power Platform. Puzzlepart hadde 51 ansatte ved årsskiftet.