– Jeg gleder meg til å bli ordentlig «skitten på fingra»

Twoday ansetter tre nye utviklere. Anja Asklund kommer fra en "relativt kommersiell" rolle, og gleder seg til å jobbe på et litt mer teknisk nivå.

Espen Brynildsen, Sølve Sæter og Anja Asklund er ansatt i Twoday.
Espen Brynildsen, Sølve Sæter og Anja Asklund er ansatt i Twoday. Vis mer

Konsulentselskapet twoday fortsetter å ansette. I en inn/ut-melding skriver selskapet at de ønsker tre nye ansatte velkommen i september, alle tre med verdifull erfaring innen ulike teknologier:

  • Espen Brynildsen
  • Anja Asklund
  • Sølve Sæter

– Det er alltid en glede å ønske velkommen nyansatte. Vi er helt sikre på at de bringer viktig kompetanse til både våre kunder og sine kolleger, sier Torill Standal Eliassen, Business Director.

25 års erfaring

Espen Brynildsen er ansatt som utvikler i twoday. Han har over 25 års erfaring innen utvikling og som tech lead.

– Jeg kjenner twoday fra en tidligere kollega og har kun hørt positive ting om selskapet, sier Brynildsen.

Twoday skriver at Brynildsen gjennom karrieren har opparbeidet seg en variert teknologisk erfaring, med hovedkompetanse på .NET-plattformen hvor han har fulgt utviklingen fra Visual Basic til .NET Core. I tillegg har han lang erfaring med bruk av Microsoft Azure sine skytjenester.

– Jeg er veldig glad for å få Espen med på laget. Han bidrar med lang erfaring som utvikler, konsulent og teknisk arkitekt og har meget sterk kompetanse på .NET-plattformen, sier konsulentsjef Marianne Bøhler i twoday.

«Jeg gleder meg spesielt til å bli ordentlig “skitten på fingrene”.»

Går fra Microsoft

Anja Asklund begynner i twoday som Senior Data & AI-konsulent.

Hun har de siste fire årene jobbet som løsningsrådgiver i Microsoft, hvorav data og AI har vært fokusområde de siste to årene. Hun har også med seg noen år med økonomi på bakbeina og har en master i Business Analytics.

Hun kommer altså fra en relativt kommersiell rolle i Microsoft og er nå klar for å ta fatt på nye utfordringer.

– Jeg gleder meg spesielt til å bli ordentlig “skitten på fingrene” hvorav jeg får gleden av å dykke dypt ned i teknologiene på et teknisk nivå, samt sitte enda tettere på kundene i prosjekter.

Ny på Ørsta-kontoret

Sølve Sæter går inn som Lead Consultant på Ørsta-kontoret til twoday, og bringer ifølge twoday med seg verdifull erfaring fra teknologibransjen.

Han har en master i Kybernetikk og robotikk fra NTNU, og har tidligere jobbet hos Computas.

Av tekniske ferdigheter er han sterk på C#, Azure stack, .NET, CI/CD og RabbitMQ og ELK stack.